Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Cireşe

Administrator | 09.03.2009 | 13:31:30 | Vizualizari: 1173

A sosit momentul mult aşteptat a coacerii primelor fructe cu sâmbure- a cireşelor. Dacă sunteţi unii dintre norocoşii care stau la casă cu grădină şi aveţi pom de cireşe atunci pentru D-voastră cea mai mare plăcere este consumarea fructelor culese din propria grădină.
Nici cei care nu au posibilitatea să culeagă aceste fructe nu sunt dezavantajaţi, deoarece la sfârşitul lunii mai şi începutul lunii iunie tarabele din pieţe sunt pline cu cireşe, unele mai gustoase decât altele. Avantajul cel mai mare este că la piaţă oamenii pot alege exact ce le place, mai coapte, mai aromate, mai tari s.a.m.d..

După ce am cules toate fructele de pe pomul de cireşe, încă nu s-a terminat toate lucrările. Această perioadă este cea mai optimă pentru tăieri. Astfel putem să evităm ca pomul nostru să fie afectat de Cladosporium. Lucrările de întinerire a coroanei şi tăierea crengilor subţiri care au crescut înspre trunchi vor fi făcute în această perioadă, astfel toamna nu rămâne altceva de făcut decât corectarea acestor tăieri dacă este nevoie.Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 17 | Vizitatori totali: 3535
© 2005 - www.planteonline.ro