Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Despre noi

    Societatea Mont Rose a fost infiintata in anul 2001 cu scopul de a oferi pasionatilor de plante si nu numai, solutiile, precum si produsele necesare pentru intretinerea acestora.
    Produsele comercializate de societatea noastra sunt amestec de turba Florimo, solutie nutritiva Vitaflora, insecticidele Planto. Toate aceste produse sunt fabricate in UE in concordanta cu cel mai exigent tip de calitate, ISO 9001, 9002.

    Datorita faptului ca nu numai produsele de intretinere dar si cunostintele necesare si materialul educational lipseste de pe piata ne-am hotarat sa incercam sa punem bazele unei culturi de flori bazata pe cunostinte tehnice.
    Ca urmare am realizat acest site unde toata lumea sa aiba acces si sa poata obtine informatiile de care are nevoie.

    Website-ul contine o serie de informatii legate de plante si de produsele de intretinere a acestora. Pentru cei care nu obtin destule informatii, sub forma articolelor si a newsletter-urilor incercam sa dam raspunsuri amanuntite. Totodata periodic o sa publicam articole, newsletter-uri cu sfaturi utile referitoare la plante si intretinerea lor pentru perioada respectiva, precum si referitor la promotiile efectuate de firma noastra cu diferitele magazine specializate.
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 9 | Vizitatori totali: 3092
© 2005 - www.planteonline.ro