Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Alegerea unui Bonsai

Administrator | 09.03.2009 | 12:39:48 | Vizualizari: 1799

Un bonsai nu este un obiect oarecare pus într-un colţ doar pentru a fi admirat. Este o plantă vie, ce are nevoie de îngrijire constantă, de multă grijă şi de pasiune. Este în totalitate dependent de posesor. În schimb veţi fi recompensat cu tot ce are mai bun de oferit, începand cu noi frunzuliţe, până la flori înmiresmate şi fructe superbe. Creşterea acestor copăcei nu este grea, este chiar foarte uşoară, singura condiţie fiind implicarea totală în îngrijirea lor, fără nici un pic de superficialitate.
Aveţi două posibilitaţi de a vă apuca de bonsai: una rapidă şi uşoară, şi una lentă şi grea. Cea rapidă este cumpărarea unui bonsai gata făcutşsi cea lentă şi mai grea este cumpărarea unui copac de la o seră şi modelarea acestuia.

Primul bonsai ar trebui să fie unul gata format, preferbil cât mai ieftin, în cazul în care acesta moare, va putea fi uşor reînlocuit fără ca pierderea lui să constituie o problemă financiară gravă. Apoi, odată cu trecerea timpului şi cu acumularea de experienţă, se pot achiziţiona şi alţi bonsai, din ce în ce mai scumpi şi mai frumoşi.

Primul pas se va petrece chiar în locunita Dvs.. Dacă bonsaiul este de interior, atunci trebuie să vă asiguraţi că aveţi loc cu suficientă lumină; cum ar fi în faţa unei ferestre. O a doua condiţie este temperatura, preferabil este între 18 si 25 grade C.
O a treia condiţie este umiditatea. Bonsai-ul necesită umiditate
constan.

În cazul în care bonsai-ul va fi de exterior, atunci trebuie să aveţi în vedere că o să vă trebuiască un loc pentru iernat, preferabil un garaj, sau un loc neîncălzit, protejat de bătaia vântului. Deasemenea, un loc uşor umbrit, astfel încât planta să nu stea în soarele după amiezii.

Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 3 | Vizitatori totali: 2054
© 2005 - www.planteonline.ro