Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Plante decorative în casa noastră

Administrator | 13.07.2009 | 08:53:53 | Vizualizari: 1428

Plante decorative în casa noastră
Nu există două case la fel. Casele individuale diferă în ceea ce priveşte condiţiile date de vârsta, decorul casei şi preferinţele personale ale proprietarului.

Pentru un decor frumos şi de durată, trebuie să ştim câteva lucruri despre necesităţile plantei şi condiţiile pe care le poate da camera sau spaţiul unde vrem săa aşezăam planta.
Pentru plante, aspectele mai importante dinr-o încăpere sunt lumina si temperatura.

Cu cât este mai mare fereastra, cu atât este mai luminoasă încăperea, dar şi pierderea de căldură este mai mare. Lumina scade pe masură ce ne îndepărtăm de sursa de lumină. Camerele cu ferestre pe doi sau trei pereţi vor asigura condiţii de luminozitate mai uniformă, decât camerele cu ferestre pe un singur perete, dar nivelul şi calitatea luminii variază în funcţie de amplasarea acestora.

Majoritatea caselor încă nu au încălzire centrală, care ar asigura o căldură constantă, cu variaţii minime de temperaturi. Trebuie să ştim dacă planta pe care o vrem să o aşezăm într-o cameră sau într-un loc anume suportă sau nu condiţiile date de acest loc.

Fiecare cămin este diferit , dar sunt unele lucruri generale legate de încăperile principale din cămine ceea ce priveşte plantele ornamentale.

Mai jos sunt date câteva sugestii în legatură cu tipurile de plante care li se potrivesc spaţiilor cele mai importante din cămin şi nu numai.


Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 7 | Vizitatori totali: 2058
© 2005 - www.planteonline.ro