Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Luciu de frunze - SPRING

Vizualizat de 1074 ori.
Enlarge Picture

Nume Produs (ro):Luciu de frunze - SPRING Nume Produs (en): - Cod:18250.18600 Gama:Planto Prioritate: -
Proprietati:
Detalii:
Utilizare: se foloseste la plantele decorative cu frunze pentru revigorarea culorii si protejarea frunzelor impotriva prafului. La temperatura camerei se pulverizeaza uniform de la o distanta de 35 cm pe suprafata de sus a frunzelor. Produsul se foloseste numai pe suprafete uscate. Tratamentul se face in aer liber (balcon, gradina), avand grija ca aerosolul sa nu ajunga pe lastari si pe flori. In cazul plantelor sensibile se efectueaza in prealabil un test. Dupa tratament plantele se vor proteja de razele solare. Substanta activa ajuta la indepartatea si distrugerea paduchilor testosi. Atentie! Din punct de vedere sanitar este periculos. Nu este toxic pentru pesti si pentru albine.
Substanta activa: uleu mineral, alcool izopropil < 15%, izoparafina 15-30%, gaz propulsor propan - butan 35-35%. R12 -Extrem de inflamabil. S2 A nu se lasa la indemana copiilor. S23 A nu se inhala aerosolii. S16 A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scintei. S51 A se utiliuza numai in spatii bine ventilate.
Container sub presiune; a se proteja de razele solare si a nu se expune la temperaturi de peste 50'C. A nu se gauri, a nu se arunca in foc. A nu aplica spray-ul in apropierea unei flacari, sau pe suprafata unui material incandescent.

Valabil 3 ani de la data fabricatiei.

Ambalaj: 250 ml, 600 ml.