Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Plante decorative pentru birou

Administrator | 13.07.2009 | 08:52:05 | Vizualizari: 1505

Plante decorative pentru birou
Plantele ormanentale sunt întâlnite mai des în farmacii, aeroporturi, hoteluri, laboratoare, spitale, etc. dar sunt din ce în ce mai mult întâlnite în birourile moderne, facând ca munca să devină o adevarată plăcere, îmbunătăţind în acelaşi timp climatul camerei.

Plantele din această încăpere trebuie să suporte neglijenţa, dar trebuie şi să creeze o atmosferă plăcută. Sunt indicate în asemenea locuri, plante robuste care să reziste neudate în timpul zilelor libere la sfârsit de săptămână, sau de sărbători.

Alegeţi plante care au nevoie de aceiaşi îngrijiri şi condiţii de creştere, dar cu frunze de diferite forme, texturi sau culori.

Într-o încăpere de birou mai mare, se pot amplasa pe masa de lucru plante mai mici; într-un colţ în faţa ferestrei pot fi aşezate plante mai mari, care au nevoie de mai mult spaţiu pentru a se dezvolta.

S-a constatat că plantele ajută foarte mult la purificarea aerului contaminat cu chimicale emanate de echipamente de birou: calculatoare, copiatoare şi imprimante.

Feriga este o plantă care nu poate lipsi din biroul nostru, ea având un efect deosebit asupra biroului. Ficusul ornamental este o specie viguroasă, cu frunze mari care arată cel mai bine aşezat în colţul biroului. De asemenea şi Dracena este o plantă îndrăgită pentru decorarea spaţiilor răamase libere din birou sau locul de muncă, creînd o atmosferă plăcută.Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 7 | Vizitatori totali: 6863
© 2005 - www.planteonline.ro