Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Plante decorative pentru bucătărie

Administrator | 13.07.2009 | 08:51:49 | Vizualizari: 1255

Plante decorative pentru bucătărie

O bucătărie poate să fie mică, utilizată doar pentru prepararea hranei, sau mai mare, familiară, cu spaţiu pentru servirea mesei şi alte activităţi. În ambele cazuri, se petrece mult timp acolo, deci necesită decorare cât mai utilă şi mai plăcută.

Plantele dau un plus de viaţă şi culoare, înviorând sterilitatea bucătariilor. Ele sunt de obicei calde şi atmosfera cu aburi creează nivele înalte de umiditate, care sunt ideale pentru multe plante.

Plantele pentru bucătărie trebuie să fie destul de rezistente şi capabile să reziste fluctuaţiilor de temperaturie. Plantele cu frunze delicate sunt predispuse vătămărilor; cele mai elastice vor tolera mai bine condi
ţ
iile. Pentru ca aburii care se emană în bucătărie, nu sunt suportaţi de toate plantele, este bine să alegem plante rustice cu tufe mici, sau ghivece cu verdeţuri (busuioc, mentă, cimbru, pătrunjel, măarar, oregano, chimen, rozmarin etc.), necesare pentru salate fine şi sosuri delicioase.

Plantele cu flori sunt ideale pentru înfrumuseţarea bucătăriei pe periode scurte: Chrysanthemum sp.- crizantema; Pelargonium sp.- muşcata; Senecio x hybrid- spalacioasa; Narcissus sp.- narcisa; Tulipa sp.- lalea.
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 12 | Vizitatori totali: 2064
© 2005 - www.planteonline.ro