Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Jardiniere şi plante suspendate

Administrator | 13.07.2009 | 08:38:34 | Vizualizari: 1189

Jardiniere şi plante suspendate
Jardinierele şi plantele suspendate sunt elemente de décor interesante, care rămân atrăgăatoare de-a lungul întregului an, oricât de puţin judicios au fost alese plantele.

Plantele suspendate, foarte la modă, în zilele noastre pot apărea sub diverse forme. Se pot suspenda de perete cu ajutorul unui sistem de atârnare sau de orice alt suport care permite admirarea plantelor care atârnă de jurimprejur. O plantăsuspendată, mai ales după ce este udată, poate atinge o greutate importantă. Este bine deci săfim atenţi la peretele de care o vom fixa.

Plantele cele mai folosite pentru ghivece şi jardinière sunt cele cu flori compact, combinate cu câteva specii târâtoare sau cu tulpini verticale. Plantele anuale sunt cele mai potrivite pentru volumul mic al recipientelor. Aceste recipiente mici au avantajul lor: plantele pot fi cu uşurinţă schimbate.

Celemai îndrăgite plante pentru coşuri suspendate sau jardiniene sunt: muşcatele, petunia, bucuria-casei, lobelia pastel sau închise la culoare, fucsii (cercelusi), etc.
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 6 | Vizitatori totali: 372
© 2005 - www.planteonline.ro