Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Chelsea Flower Show 2007

Administrator | 13.07.2009 | 08:30:41 | Vizualizari: 1057

Chelsea Flower Show 2007
Dacă cineva aude Chealsea, imediat se gândeşte la echipa de fotbal din acest cartier Londonez şi la starurile care au făcut ca această parte a lumii să fie aşa de bine cunoscută.
Însă nu numai numele persoanelor din acest club Drogba, Makelele, Shevcenko sau Jose Mourinho fac aşa renumită cartierul Chelsea ci şi expoziţia mondială de flori.

Expoziţia Chelsea Flower Show 2007 atrage anual circa 157 000 de vizitatori. O expoziţie deloc ieftină cu acest număr de vizitatori ajunge pe primul loc din lume şi totuşi întodeauna este casă plină.

În 2007 autorii şi expozanţii a 20 de grădini mari, 26 de grădini mici şi peste 100 de plante noi selecţionate aşteptau cu nerăbdare ca Societatea Horticolă Regală (Royal Horticulture Society) să evalueze şi să delibereze câştigătorii.

Categoria Grădini Mici a fost divizată în patru subcategorii din care noi am secţionat două câştigători.

GARDEN OF CLOUDS- Grădina de nori
Proiectat de: Kazuyuki Ishihara
Cu această grădină am încercat să creez o pădure în mijlocul oraşului care să ne amintească de copilăria nostră şi la viaţa rustică de la ţară.


SUN CHARIOT GARDEN- Grădina soare-pat
Proiectat de: Andrew Marson
Şi eu, ca şi majoritatea oamenilor, iubesc soarele, însă dacă aceasta bate prea tare şi este prea cald, încercăm să găsim un loc răcoros şi ferit de razele nu întodeauna benefice. Din această cauză am proiectat un loc unde poţi să stai jos sau chiar să te întinzi, să te simţi bine ori în faţa cu soarele ori stând cu spatele, în funcţie de starea de spirit. Deci nu este altceva de făcut decât să stai jos şi să te relaxezi.Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 11 | Vizitatori totali: 2062
© 2005 - www.planteonline.ro