Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!

Solutie nutritiva pt. plante de balcon - Florasol

Vizualizat de 2066 ori.
Enlarge Picture
Enlarge Picture

Nume Produs (ro):Solutie nutritiva pt. plante de balcon - Florasol Nume Produs (en): - Cod:5997372540379, 5997372540348 Gama:Florasol Prioritate: -
Proprietati:
Detalii:
Felul produsului: ingrasamant lichid complex.
Utilizare: pentru fertilizarea plantelor de balcon si muscate. Prin utilizare regulata, datorita continutului, plantele se dezvolta mai viguros.
Mod de folosire: se adauga un capac (10 ml) de solutie nutritiva la 2l de apa si se amesteca. Se uda sau se stropesc plantele vara saptamanal, iarna odata la doua saptamani. La unele plante sensibile la saruri, cum ar fi ferigii, este reomandat jumatate de doza din solutia nutritiva. Sa evitam dozarea excesiva. Solutia nediluata poate provoca arsuri la plante. Pentru a avea plante sanatoase si frumoase, va recomandam folosirea pamantului de flori Florasol.
Continut m/v%: N: 3,5; P2O5: 3,5; K2O: 3,5
Modul de prezentare a produsului: produs lichid de culoare verde deschis cu miros usor de ingrasamant.
Grad de pericol, reguli de medicina muncii: semn de pericol: nu are.
Reguli S pentru folosirea in siguranta a produselor periculoase conform normelor CE. S1/2 Se depoziteaza in locuri neaccesibile copiilor. S 13 Se tine departe de alimente, bauturi si furajere animale. S 36/37/39 Se foloseste echipament de protectie (manusi de protectie, ochelari de protetie).
Termen de asteptare pentru lucru: 0 zile. La folosirea produsului se evita contactul cu pielea, ochii, ori inghitirea lui. Dupa folosire se spala pe maini si se schimba echipamentul de protectie. La banuiala otravirii se da primul ajutor dupa care se asigura asistenta medicala.
Echipament de protectie: imbracaminte de protectie, manusi de protectie, pantofi de protectie.
Grad de toxicitate: nu este toxic. Este interzis aruncarea produsului, a ambalajului in rauri, lacuri sau depozitarea la o distanta mai mica de 50 m de acestea.
Nu este imflamabil, categoria E
Depozitare: in ambalajul original, la loc ferit de soare si inghet, se poate depozita pe timp nelimitat. Eventuala cristalizare a produsului se poate dizolva in caldura.
Termen de garantie: minim 72 luni de la data fabricatiei. Data fabricatiei vezi pe flacon.

Ambalaje: 0.5 l, 1 l