Azi:
Ora:

Va rugam sa va autentificati cu adresa de email si parola pentru a accesa contul Dvs.
Adresa email:
Parola:
Creare cont nou
Recuperare parola!

publicat intre...
si...

Abonare
Dezabonare
Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau!
Cai de Acces Lacuri si Iazuri Spatii Verzi

Intretinere

RSS Feed
Importanţa temperaturii în viaţa plantelor de apartament

Plantele de cameră sunt în general destul de tolerante faţă de temperatură. Aşa se explică faptul că ele izbutesc să supravieţuiască variaţilor de căldură, uneori destul de mari, de la zi la noapte sau la vară la iarnă.
citeste tot articolul »

Udarea plantelor

viaţa plantei este conditionată de prezenţa apei în ţesuturile ei. Fără apă, celulele vegetale nu au presiune şi putere de absorbţie, nu pot prelua substanţele nutritive din pământ, transpiraţia se micşorează iar suparaîncălzirea care se produce poate cauza moartea plantei.
citeste tot articolul »

Protejarea plantelor faţă de depunerea de zăpadă

Plantele foioase cu frunze persistente şi răşinoase suferă pagube însemnate din cauza zăpezii ce se depune pe coroanele lor şi care nu este indepărtată imediat.Îndepărtarea zăpezii se face cu uşurinţă, dacă folosim o şipcă care are la vârful ei montată o paletă-evantai, confecţionată din fibre flexibile din material plastic sau nuiele.
citeste tot articolul »

Mulcirea de iarnă

Mulcirea solului este lucrarea de acoperire a solului din jurul plantelor sau chiar pe toata suprafata, cu diferite materiale, cum ar fii: frunze, turba, muschi, cetina, mranita bine descompusa.
citeste tot articolul »

Repausul şi iernarea plantelor de cameră

În funcţie de originea lor, plantele au nevoie de condiţii uniforme pe parcursul anului sau dimpotrivă cu perioade marcate de frig sau secetă care le determină să intre într-o periodă de repaus mai mult sau mai puţin importantă în viaţa lor.
citeste tot articolul »

0 la 5 | 5 la 10 | 10 la 15 | 15 la 20 | Total articole postate: 20

Torent Distribution - Cadoul ideal pentru aproapele tau! Utilizatori online: 9 | Vizitatori totali: 369
© 2005 - www.planteonline.ro